• Două colete care au fost trimise la Ambasada Rusiei din Canberra au ridicat suspiciuni din cauza prafului alb care se afla într-unul din ele.
  • Personalul Ambasadei a fost evacuat.
  • Poliţiştii şi pompierii au izolat clădirea şi au analizat cele două colete.

Două colete care au fost trimise la Ambasada Rusiei din Canberra au ridicat suspiciuni. Personalul Ambasadei Rusiei din Canberra (Australia) a fost evacuat din această cauză.

Poliţiştii şi pompierii au izolat clădirea şi au analizat cele două colete, conform Daily Mail. Una dintre cele două pungi găsite în pachet se află încă sub investigaţia specialiştilor. Ambasada Rusiei se află la scurtă distanţă de clădirea Parlamentului.  Guvernul australian urmează să-i expulzeze din ţară pe diplomaţii ruşi, pe fondul invaziei Rusiei în Ucraina, relatează Mediafax.

Cele două colete au fost găsite joi, la ora 10:00 și doar unul dintre ele urmează să fie examinat, fiindcă cel de-al doilea nu mai este considerat suspect. Coletul care urmează să fie examinat conținea un plic în care se afla o pulbere albă. „Conținutul pachetului este, în prezent, în curs de evaluare. Un cordon este în vigoare și publicul este îndemnat să evite zona până la noi ordine”, a spus poliția ACT într-o declarație făcută în această dimineață.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Mai mulți copii din Moscova au fost arestați, după ce au depus flori la Ambasada Ucrainei

Mai mulți copii au fost reținuți, miercuri, de poliție, la Moscova, pentru că au depus flori la Ambasada Ucrainei și au ținut pancarte pe care scria: „Nu războiului!”.

În departamentul de poliție Presnensky, copiii și părinții lor sunt lăsați peste noaptePoliția i-a reținut când au depus flori la Ambasada ucraineană”, a scris pe Twitter Novaya Gazeta, principalul ziar independent din Rusia, în limba rusă, alături de o fotografie cu copiii și părinții lor.

Ulterior, copiii au fost eliberați, a relatat ziarul.