• Incendiu în zona pietonală a plajei din Eforie Nord.
  • Două rulote au ars în totalitate.
  • Nu au fost înregistrate victime.

Un incendiu a izbucnit vineri dimineața în zona pietonală a plajei din Eforie Nord. Două rulote au ars în totalitate.

Doua rulote au ars la Eforie Nord pe plaja Belona până s-au facut scrum. Pompierii chemați n-au mai avut ce să salveze din cele două incinte. Flacarile mari au alertat turistii de pe plaja iar o coloana de fum gros a fost filmata din celalalt capat al statiunii. Cele două rulote erau urcate pe acoperișul unei clădiri care adăpostește o terasă și un magazin. În ele dormeau salariații celor două unități comerciale.

Un cablu electric improvizat ar fi de vină: a făcut scântei care au aprins perdeaua si apoi alte haine iar focul s-a întins rapid. Într-una din rulote era și-o butelie de aragaz de camping, care a și explodat. Din fericire, niciun muncitor nu dormea în rulote când acestea s-au aprins, așa că nu există victime.

Recomandări

ZELENSKI MERGE LA MADRID
PREMIERĂ ÎN MEDICINĂ
VIVIENNE RENUNȚĂ LA NUMELE DE FAMILIE
AI PRIMAR, A.I. AVATAR
DEZASTRU ÎN PAPUA NOUA GUINEE
NE IA A.I.-UL LOCUL DE MUNCĂ?

În imaginile postate pe pagina de Facebook Eforie Online se văd oameni care intervin alături de pompieri cu stingătoare, sub privirile turiștilor aflați la plajă. La fața locului, ISU Constanța a intervenit cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Incendiul a fost stins de pompieri.