Două spitale și 170 de blocuri din București rămân fără apă caldă. Termoenergetica anunţă lucrări

Sursa: Mediafax Foto
  • Furnizarea apei calde pentru Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Matei Balș” și Spitalul Clinic Colentina va fi oprită.
  • Începând de joi se desfășoară lucrări de remediere a unor avarii pe conductele de termoficare în mai multe zone din sectoarele 2, 4 și 5 din Capitală.

Două spitale și 170 de blocuri din București rămân fără apă caldă, timp de mai multe zile. anunță Termoenergetica. Compania face lucrări de remediere a unor avarii în sistemul de termoficare, conform unui comunicat de presă.

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) anunță că începând de joi se desfășoară lucrări de remediere a unor avarii pe conductele de termoficare în mai multe zone din sectoarele 2, 4 și 5 din Capitală.

Astfel, vor fi efectuate următoarele lucrări de remediere a avariilor pe:

  1. Conducta Magistralei DN 800 în porțiunea cuprinsă între Camera de Comerț și Palatul Parlamentului. Furnizarea apei calde pentru un număr 60 blocuri și instituții din sectoarele 4 și 5 va fi sistată până marți, 07 septembrie 2021, ora 20.00;
  2. Conducta DN 500 în porțiunea cuprinsă între străzile Petre Ispirescu și Drumul Sării intersecție cu Calea 13 Septembrie. Furnizarea apei calde pentru un număr 91 blocuri din sectorul 5 va fi sistată până miercuri, 08 septembrie 2021, ora 20.00;
  3. Conducta DN 700 pe Bulevardul Ștefan cel Mare, în porțiunea cuprinsă între Calea Floreasca și Bulevardul Barbu Văcărescu. Furnizarea apei calde pentru un număr 26 blocuri din sectorul 2 va fi sistată până sâmbătă, 04 septembrie 2021, ora 22.00. Precizăm că furnizarea apei calde pentru Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. Matei Balș” și Spitalul Clinic Colentina va fi oprită, având în vedere amplasarea acestor unități medicale pe traseul pe care se vor desfășura lucrările de remediere.

„Lucrările sunt esențiale pentru pregătirea sistemului de termoficare și pentru funcționarea acestuia în condiții de siguranță în sezonul viitor de încălzire”, conform sursei citate.