Dragostea pentru muncă, dusă la extrem. Un tată și-a botezat copilul „Departamentul de Comunicare Statistică”

  • Un funcționar public din Indonezia și-a numit fiul „Dinas Komunikasi Informatika Statistik” („Departamentul de Comunicare Statistică”).
  • Bărbatul a spus că soția sa a fost mulțumită de alegere.
  • Rudele și apropiații contestă decizia luată de cei doi părinți.

Un funcționar public din Indonezia a decis să își boteze fiul „Departamentul de Comunicare Statistică”, în cinstea locului său de muncă. Slamet „Yoga” Wahyudi, din regența indoneziană Brebes, a spus că a convenit cu soția sa în timpul sarcinii să i se permită să aleagă numele nou-născutului său dacă va naște un băiat.

În decembrie a venit pe lume fiul lor, iar funcționarul public l-a numit „Dinas Komunikasi Informatika Statistik” („Departamentul de Comunicare Statistică”). Tatăl a declarat, unui site de știri local, că soția sa, Ririn Linda Tunggal Sari, nu s-a împotrivit deciziei sale. „La început a sunat ciudat, dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că a fost de acord și soția mea”, a spus Slamet „Yoga” Wahyudi, potrivit Mirror.co.uk.

Prietenii și familia cuplului, inclusiv proprii lor părinți, și-au exprimat îngrijorarea cu privire la alegerea neortodoxă, dar „Yoga” spune că le-a acceptat scepticismul. Însă, numele copilului din viața de zi cu zi va fi „Dinko”, denumirea scurtă a departamentului.

Slamet Wahyudi, în vârstă de 38 de ani, este funcționar public de mai bine de 10 ani, dar nu este clar dacă autoritățile indoneziene vor accepta oficial acest nume.