• Un angajat al restaurantului Subway a fost ucis, după o dispută pe tema maionezei, potrivit poliției.
  • Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat duminică seara, a spus șeful adjunct al poliției. El a refuzat să îl identifice pe suspect, invocând ancheta în curs, dar, în schimb, a spus că suspectul a folosit un pistol în timpul incidentului.
  • Șeful adjunct al poliției a declarat că accentul ar trebui să fie pus „pe violența armelor”, nu pe maioneză.

Un angajat al unui restaurant Subway din Atlanta a fost împușcat și ucis duminică, după ce un client s-a supărat din cauza unui condiment de pe sandvișul său, a anunțat poliția din Atlanta.

Poliția a fost chemată la restaurantul de lângă Mercedes-Benz Stadium, din centrul orașului Atlanta, la scurt timp după ora 18:30, se arată într-un comunicat de presă al departamentului de poliție, citat de CNN.

Ofițerii au găsit doi angajați împușcați, iar o femeie a fost declarată ulterior moartă la spital.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP

„Aceasta a fost o situație foarte tragică care nu trebuia să se întâmple”, a declarat șeful adjunct Charles Hampton Jr., în timpul unei conferințe de presă luni.

„Suspectul a intrat în restaurant pentru a comanda un sandviș și a fost ceva în neregulă cu sandvișul lui, care l-a supărat atât de tare încât a decis să își descarce furia pe doi dintre angajații de aici”.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat duminică seara, a declarat Hampton. El a refuzat să îl identifice pe suspect, invocând ancheta în curs, dar, în schimb, a spus că suspectul a folosit un pistol în timpul incidentului.

Medicul legist a identificat victima ca fiind Brittany Macon, în vârstă de 26 de ani. Autopsia nu a fost finalizată, dar cauza preliminară a decesului au fost rănile prin împușcare, a declarat pentru CNN Bertram Ennett, un anchetator al medicului legist din comitatul Fulton.

O femeie în vârstă de 24 de ani, care a fost și ea împușcată, este în stare critică, a declarat poliția. Fiul ei în vârstă de cinci ani se afla în magazin în momentul împușcăturilor.

Poliția a subliniat că accentul ar trebui să fie pus „pe violența armelor”, nu pe maioneză

Șeful adjunct al poliției a declarat că disputa a fost din cauza cantității de maioneză de pe sandviș, dar a subliniat că accentul ar trebui să fie pus „pe violența armelor”, nu pe maioneză.

„Pur și simplu mi se rupe inima să știu că cineva are îndrăzneala de a îndrepta o armă și de a împușca pe cineva pentru un lucru atât de mic precum prea multă maioneză pe un sandviș”, a declarat Willie Glenn, coproprietarul acelui Subway, pentru WSB-TV, afiliat CNN.

„Transmitem cele mai profunde condoleanțe familiilor și prietenilor celor atacați în ceea ce a fost un act de violență fără sens. În acest moment, principala noastră preocupare este pentru membrii echipei și pentru oaspeții care se aflau în interiorul restaurantului.”, a declarat un purtător de cuvânt al Subway.

În orașul Atlanta au avut loc 74 de omucideri de la începutul anului, potrivit ultimelor date publicate de către departamentul de poliție. Aceasta reprezintă o creștere de 19% față de aceeași perioadă a anului trecut, a precizat departamentul.