E.S. Andrew Noble, invitatul lui Bogdan Nicolae la „InSecuritate”, de la 23:00, pe Aleph News

bogdan nicolae andrew noble E.S. Andrew Noble și Bogdan Nicolae, foto: Ambasada U.K.

,,InSecuritate”, cu Bogdan Nicolae – invitat în emisiune E.S. Andrew Noble, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord în România.

Invitatul lui Bogdan Nicolae dezvăluie cheia succesului din campania de vaccinare a Regatului Unit. Ce spune însă despre controversele din jurul vaccinului AstraZeneca? Este un război comercial, o luptă pentru cota de piață?

În era post-Brexit, care sunt lucrurile esențiale pe care trebuie să le știe un român dacă dorește să trăiască, să muncească, să studieze și să aibă succes în Marea Britanie? Ce pași trebuie să urmezi și să respecți, dacă vrei să călătorești în această perioadă în UK?

Care sunt amenințările pentru securitatea britanicilor și ce putere mai au alianțele? Cât de sigur este flancul estic al NATO și ce valori comune apără împreună România și Marea Britanie?

E.S. Andrew Noble vorbește cu diplomație, deschidere și franchețe despre decizii într-o perioadă excepțională, în care lumea întreagă dă supremul test: acela de a reda demnitate vieților noastre. În fața necunoscutului, pentru combaterea globală a pandemiei de coronavirus, cât de adaptabil, ingenios și solidar este omul? Știi ce provocări se transformă în oportunități?

În fiecare joi, de la 23:00, afli răspunsuri de la invitații lui Bogdan Nicolae, în emisiunea „InSecuritate”. Învață să trăiești! Întreabă ca să te afli!