• Echipa de medici a lui Aleksei Navalnîi nu a reuşit să intre să-I consulte
  • Aleksei Navalnîi este de 20 de zile în greva foamei
  • Purtătoarea de cuvânt a lui Navalnîi spune că acesta este pe moarte
  • Charles Michel îi cere lui Putin să lase medicii să-l viziteze pe Navalnîi
  • Pe 21 aprilie, susţinătorii lui Navalnîi organizează un protest în întreaga ţară

Starea de sănătate a lui Aleksei Navalnîi se agravează. Medicii politicianului rus nu au reuşit nici ieri să intre să-l consulte. Navalnîi este de 20 de zile în greva foamei pentru că autorităţile nu-i permit să aibă acces la medicii care l-au tratat.

Kira Yarmysh, purtătoarea de cuvânt a acestuia, spune că politicianul este pe moarte, el a anunţat că pierde sensibilitatea picioarelor şi a braţelor.

Yaroslav Ashikhmin, cardio terapeut: Eu îmi fac griji pentru pacientul meu. Sunt alarmat de rezultatul analizelor. Are nivelul potasiului ridicat, o creştere a creatininei, care poate indica progresia insuficienţei renale. De aceea cred că trebuie să-l salvăm”.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI

Alexey Erlikh, medic ATI: „Starea de sănătate a lui Aleksei nu este clară. Situaţia ar putea fi foarte gravă şi critică. Cred că trebuie să se ia toate măsurile pentru a o rezolva de dragul sănătăţii acestui om”.

Preşedintele Consiliului Europei, Charles Michel, spune că este îngrijorat de rapoartele privind starea de sănătate a lui Aleksei Navalnîi. El a solicitat într-un comunicat ca autorităţile ruse să permită de urgenţă medicilor să intre în închisoare pentru a-l consulta pe Navalnîi