• Avocaţii echipei lui Donald Trump şi reprezentanţi ai Partidului Republican intentaseră o acţiune judiciară în Arizona săptămâna trecută
  • Acum, echipa lui Donald Trump a renunţat la acţiunea judiciară de contestare a rezultatului scrutinului prezidenţial în statul Arizona
  • Echipa menţine acţiunile judiciare de contestare a rezultatelor scrutinului în statele Wisconsin şi Pennsylvania

Știi deja că avocaţii echipei lui Donald Trump şi reprezentanţi ai Partidului Republican intentaseră o acţiune judiciară în Arizona săptămâna trecută, contestând aplicarea procedurilor electorale în districtul Maricopa.

Ei bine, acum, echipa lui Donald Trump a renunţat la acţiunea judiciară de contestare a rezultatului scrutinului prezidenţial în statul Arizona, scrie The Wall Street Journal.

În timpul audierilor de vineri, Kory Langhofer, unul dintre avocaţii echipei lui Donald Trump, a spus în instanţă că acţiunea judiciară „nu mai este necesară”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Totuși, echipa menţine acţiunile judiciare de contestare a rezultatelor scrutinului în statele Wisconsin şi Pennsylvania, în timp ce Donald Trump nu a recunoscut încă victoria lui Joseph Biden în scrutinul prezidenţial din 3 noiembrie.