Edilul din Sângeorz-Băi, care și-a umilit fiica de 14 ani, a rămas fără mandat

traian-ogagau Sursă: Facebook/Primăria Sîngeorz-Băi
  • Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz-Băi, care și-a umilit fiica de 14 ani, a fost demis din funcție.
  • Anunțul a fost făcut de, miercuri, de Prefectura Bistrița-Năsăud.
  • Acum, viceprimarul orașului Sângeorz-Băi va prelua atribuțiile de primar.

„Astăzi, 14 octombrie, a fost emis Ordinul de Prefect nr. 252 privind constatarea încetării de drept a mandatului de primar al lui Traian Ogâgău înainte de expirarea duratei normale a mandatului. Acesta vine ca urmare a condamnării prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă la o pedeapsă privativă de libertate cu suspendarea executării pedepsei”, au transmis reprezentanții Prefecturii Bistrița-Năsăud.

Conform acestuia, viceprimarul orașului Sângeorz-Băi va prelua atribuțiile de primar.

IPJ Bistrița-Năsăud anunța, la mijlocul lunii septembrie, că, în urma verificărilor efectuate de către polițiști, a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru rele tratamente aplicate minorului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Acesta vizează cazul primarului din Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, care și-ar fi pus fiica în vârstă de 14 ani să stea dezbrăcată cu mâinile la perete și să își ceară scuze pentru că nu este ascultătoare.

Premierul Ludovic Orban a declarat, referitor la acest caz, că este categoric împotriva oricărui comportament agresiv, cu atât mai mult față de un minor și cu atât mai mult față de un copil.