• Primarul din Câmpulung Muscel anunță că va demola cotețele din oraș
  • În locul construcțiilor improvizate vor fi construite parcări și locuri de joacă
  • Elena Lasconi: „Cât timp vom mai trăi printre gunoaie, noroaie, cotețe și cocini la bloc, culmea, în municipiu?

Elena Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel, anunță că va demola cotețele din oraș. Edilul spune că în locul construcțiilor improvizate vor fi construite parcări și locuri de joacă.

Elena Lasconi a vizitat marți o zonă a orașului Câmpulung Muscel în care există mai multe adăposturi improvizate pentru animale.

Edilul șef a anunțat că toate construcțiile insalubre vor fi demolate și în locul lor vor fi construite un parc, locuri de joacă și parcări.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Eu cred că așa trăiau strămoșii noștri în urmă cu mai bine de o sută de ani. Știu că obișnuința e a doua natură, dar, oameni buni, cât timp vom mai trăi printre gunoaie, noroaie, cotețe și cocini la bloc, culmea, în municipiu? Intenționez să demolez toate improvizațiile astea insalubre din Colonie și să facem spații verzi civilizate, locuri de joacă și parcări de bun simț. Sper să înțelegeți că lucrurile nu mai pot continua așa dacă ne dorim progres. Știu că mulți veți fi nemulțumiți, dar o să vedeți că o să fie bine”, a anunțat Elena Lasconi, după vizita din zona utilizată de crescătorii de animale.

Așa NU! Eu cred că așa trăiau strămoșii noștri în urmă cu mai bine de o sută de ani. Știu că obișnuința e a doua…Publicată de Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel pe Marţi, 9 februarie 2021