• Elena Udrea a fost preluată de echipele de la Administrația Penitenciarelor de la vama Ruse și transportată la penitenciarul Târgșor.
  • Săptămâna trecută, Curtea de Apel de la Sofia a decis extrădarea ei în România.
  • Elena Udrea este condamnată din 2018 în dosarul Gala Bute la șase ani de închisoare cu executare și a încercat până acum de două ori să scape de executarea pedepsei.

Elena Udrea a fost preluată de echipele de la Administrația Penitenciarelor de la vama Ruse și transportată la penitenciarul Târgșor unde are de ispășit o pedeapsă de aproape 6 ani, în dosarul Gala Bute. Asta după ce săptămâna trecută Curtea de Apel de la Sofia a decis extrădarea ei în România.

După un drum de trei ore, ea a ajuns la penitenciarul de femei din Ploiești. Elena Udrea va sta 21 de zile în carantină, după care va fi mutată alături de alte deținute.

Elena Udrea a fost predată autorităților chiar în punctul de frontieră de la Giurgiu. Aceasta a ajuns aici la ora 15:40 și a stat aproximativ 30 de minute pentru îndeplinirea formalităților de extrădare. Ea a fost coborâtă din mașina autorităților bulgare, iar polițiștii români au tras duba albă chiar în dreptul ușii acesteia, pentru ca Udrea să fie văzută cât mai puțin. Ulterior, ea a fost percheziționată și a semnat mai multe documente.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Elena Udrea este condamnată din 2018 în dosarul Gala Bute la 6 ani de închisoare cu executare și a încercat până acum de două ori să scape de executarea pedepsei. Ea a fugit prima dată în Costa Rica și acum în Bulgaria.