• Elena Udrea a fost preluată de echipele de la Administrația Penitenciarelor de la vama Ruse și transportată la penitenciarul Târgșor.
  • Săptămâna trecută, Curtea de Apel de la Sofia a decis extrădarea ei în România.
  • Elena Udrea este condamnată din 2018 în dosarul Gala Bute la șase ani de închisoare cu executare și a încercat până acum de două ori să scape de executarea pedepsei.

Elena Udrea a fost preluată de echipele de la Administrația Penitenciarelor de la vama Ruse și transportată la penitenciarul Târgșor unde are de ispășit o pedeapsă de aproape 6 ani, în dosarul Gala Bute. Asta după ce săptămâna trecută Curtea de Apel de la Sofia a decis extrădarea ei în România.

După un drum de trei ore, ea a ajuns la penitenciarul de femei din Ploiești. Elena Udrea va sta 21 de zile în carantină, după care va fi mutată alături de alte deținute.

Elena Udrea a fost predată autorităților chiar în punctul de frontieră de la Giurgiu. Aceasta a ajuns aici la ora 15:40 și a stat aproximativ 30 de minute pentru îndeplinirea formalităților de extrădare. Ea a fost coborâtă din mașina autorităților bulgare, iar polițiștii români au tras duba albă chiar în dreptul ușii acesteia, pentru ca Udrea să fie văzută cât mai puțin. Ulterior, ea a fost percheziționată și a semnat mai multe documente.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Elena Udrea este condamnată din 2018 în dosarul Gala Bute la 6 ani de închisoare cu executare și a încercat până acum de două ori să scape de executarea pedepsei. Ea a fugit prima dată în Costa Rica și acum în Bulgaria.