• Polițiști din Constanța au fost sesizați, prin apel 112, că un elev, de 15 ani, de la Colegiul Tehnologic Tomis ar fi fost agresat fizic de către un bărbat
  • Agresiunea a avut loc în urma unui conflict spontan, spun oamenii legii
  • Polițiștii fac cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au dus la acest incident

Un elev în vârstă de 15 ani, de la Colegiul Tehnologic Tomis, din Constanța, a sunat la 112, miercuri, și a spus că a fost agresat, în pauza dintre ore, de un bărbat de 35 de ani. Polițiștii au început o anchetă în acest caz.

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, prin apel 112, că un elev, de 15 ani, de la Colegiul Tehnologic Tomis, din Constanţa, ar fi fost agresat fizic de către un bărbat, în urma unui conflict spontan.

Polițiștii au stabilit faptul că elevul, de 15 ani, în timp ce se afla în pauză, în afara curții liceului, ar fi fost bruscat de către bărbatul în vârstă de 35 de ani, moment în care ar fi căzut și s-ar fi lovit la un picior.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

În acest caz, polițiștii Secției 3 efectuează cercetări, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au dus la acest incident, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.