• În aprilie, Musk a fost numit cel mai bogat om din lume, după ce l-a retrogradat pe fondatorul Amazon, Jeff Bezos, pe locul al doilea.
  • La 11 martie, acesta avea o avere estimată la 219 miliarde de dolari, după ce în ultimul an a adăugat 68 de miliarde de dolari la averea sa.
  • CEO-ul Tesla și SpaceX a amenințat că se va retrage dacă Twitter nu oferă mai multe informații despre numărul de conturi false de pe platforma de socializare.

Cel mai bogat om din lume se declară onorat și postează o fotografie cu șeful Bisericii Catolice. Elon Musk a dezvăluit că a avut o întâlnire cu Papa și a rupt tăcerea de nouă zile despre Twitter, gigantul social media pe care încearcă să îl cumpere. Fiica transsexuală a lui Musk – care a cerut luna trecută să-și schimbe numele în mod legal pentru că nu mai vrea să fie înrudită cu tatăl ei – a lipsit de la eveniment.

Scopul și locația întâlnirii lui Musk cu Papa Francisc nu au fost imediat clare. cu toate acestea, cu câteva minute înainte de a împărtăși imaginea, Musk a postat o fotografie veche în care apare sărbătorindu-și cea de-a 40-a aniversare la Veneția împreună cu soția sa de atunci, actrița britanică Talulah Riley.
Veneția, un loc de mare amintire, a scris el pe Twitter alături de fotografie.

Musk – care are opt copii – a postat pe Twitter pentru prima dată în nouă zile, după ce a fost neobișnuit de tăcut pe platforma de socializare. El a încheiat un acord cu caracter obligatoriu din punct de vedere juridic pentru a cumpăra compania pentru 44 de miliarde de dolari în aprilie, dar luna trecută a declarat că există încă câteva chestiuni nerezolvate în legătură cu afacerea.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

CEO-ul Tesla și SpaceX a amenințat că se va retrage dacă Twitter nu oferă mai multe informații despre numărul de conturi false de pe platforma de socializare. El a susținut, fără a prezenta dovezi, că Twitter a subestimat în mod semnificativ numărul de spam bots – conturi automate care promovează de obicei escrocherii și dezinformări – de pe serviciul său.