Elon Musk, îngrijorat de o eventuală recesiune. Directorul Tesla concediază din angajaţi

Elon Musk concediază din angajaţi

Într-un e-mail intitulat „întrerupeţi toate angajările la nivel mondial”, Musk a spus că are un „sentiment foarte prost” în legătură cu economia.

Marţi, Musk le-a spus angajaţilor să se întoarcă la locul de muncă sau să părăsească compania, o cerere care s-a confruntat deja cu împotriviri în Germania, unde compania are o nouă fabrică, potrivit Reuters.

„Toată lumea de la Tesla trebuie să petreacă cel puţin 40 de ore la birou pe săptămână”, a scris Musk în acel e-mail. „Dacă nu vă prezentaţi, vom presupune că aţi demisionat”.

Musk s-a angajat joi, de asemenea, într-o dispută pe Twitter cu miliardarul australian din domeniul tehnologiei şi co-fondatorul Atlassian Plc, Scott Farquhar, care a ridiculizat directiva într-o serie de tweet-uri, spunând că este „ca ceva din anii 1950”.

La sfârşitul lunii mai, când a fost întrebat de un utilizator Twitter dacă economia se apropie de o recesiune, Musk a răspuns: „Da, dar acesta este de fapt un lucru bun. Plouă cu bani pe nişte proşti de prea mult timp. Unele falimente trebuie să aibă loc”.

Exit mobile version