• Emil Boc: „Voi susține o echipă care să ducă România la nivelul următor”
  • Emil Boc, despre Ludovic Orban: „A dus țara într-un moment greu de criza și a terminat în picioare bătălia”
  • Emil Boc: „O competiție este binevenită în PNL, este un partid viu, un partid dinamic, are nevoie de a avea o confruntare ideologică”

Emil Boc crede că Florin Cîțu este viitorul României și totodată opțiunea cea mai bună pentru conducerea PNL. Declarația primarului vine în contextul în care Ludovic Orban și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la conducerea liberalilor.

„Florin Cîțu a preluat ștafeta de premier și confirmă în fiecare zi. Acesta este avantajul PNL, că are oameni care pot prelua ștafeta și pot merge mai departe. Florin Cîțu este viitorul, din punctul meu de vedere. Voi susține o echipă care să ducă România la nivelul următor. Cîțu are multe argumente care conving că poate duce și partidul și România spre Europa”, a declarat Boc la Digi24.

Întrebat dacă va intra în competiția pentru preluarea președinției PNL, la Congresul partidului ce urmează să aibă loc în intervalul 15-30 septembrie 2021, Emil Boc a evitat să dea un răspuns direct.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Edilul Clujului, despre Ludovic Orban

„Orban ca premier și-a făcut datoria, a dus țara într-un moment greu de criza și a terminat în picioare bătălia. Dar eu am spus că, dacă se adâncea pandemia, aveam recesiune. Acum, mă bucur că avem un premier ca Florin Cîțu care înțelege și știe cum să gestioneze economia țării”, a completat Boc.

Surse liberale citate de Digi24 spun că Florin Cîțu și Emil Boc ar fi avut mai multe întâlniri pentru a stabili un parteneriat în vederea unui eventual tandem la Congresul PNL din septembrie.