Emmanuel Macron promovează vaccinarea anti-COVID pe Instagram și TikTok: „Știu că auziți multe informații false, așa că vă voi răspunde la întrebări”. VIDEO

  • Emmanuel Macron promovează vaccinarea anti-COVID pe Instagram și TikTok și le cere francezilor să-i adreseze întrebări despre imunizare.
  • Emmanuel Macron a postat clipurile pe cele două rețele sociale de la reședința de vară a președinților francezi, fortul Brégançon.
  • Emmanuel Macron: „În acest moment în care vă vorbesc, puțin peste 42 de milioane de francezi s-au vaccinat cu prima doză de ser. Suntem puțin peste 35 de milioane cei care am fost vaccinați cu ambele doze de ser și suntem complet vaccinați”.

Emmanuel Macron promovează vaccinare anti-COVID pe platformele sociale Instagram și TikTok. Președintele Franței îi invită pe urmăritori să îi pună întrebări despre vaccinare, relatează BFM TV.

Emmnauel Macron este acum în vacanța de vară și se află la fortul Brégançon, reședința de vară a președinților francezi. Macron a înregistrat clipuri pe care le-a postat pe Instagram și TikTok, îndemnându-i pe francezii reticenți să-i pună întrebări despre vaccinare anti-COVID.

„De la începutul verii, am auzit o mulțime de lucruri despre al patrulea val și despre singura armă pe care o avem la dispoziție: vaccinul.

În acest moment în care vă vorbesc, puțin peste 42 de milioane de francezi s-au vaccinat cu prima doză de ser. Suntem puțin peste 35 de milioane cei care am fost vaccinați cu ambele doze de ser și suntem complet vaccinați”, a spus Emmanuel Macron.

„Știu că mulți dintre voi au întrebări, se tem, mai ales că mulți auziți fakenews-uri, zvonuri false. Așa că am decis să vă răspund direct la întrebările pe care le aveți. Haideți, întrebați, iar eu voi încerca să fiu cât mai direct și cât mai clar posibil”, a adăugat Emmanuel Macron.