• Epidemia de coronavirus a făcut 492 de morți în lume, majoritatea în China, și a infectat peste 24.500 de oameni din 25 de țări

  • Aproape 60 de milioane de oameni sunt în orașe închise în China, iar 3 dintre ele au raportat peste 1000 de cazuri

  • 3700 de oameni sunt în carantină pe un vas de croaziera după ce un pasager a fost depistat pozitiv

În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 65 de noi decese din cauza coronavirusului, majoritatea în provincia Hubei, unde virusul a fost depistat prima oară.

Peste 1.800 de pasageri ai unei nave de croazieră din Hong Kong au intrat în carantină, 10 persoane aflate la bord au fost depistate cu coronavirus. Și japonezii au început marți să testeze peste 3.700 de persoane, care se aflau la bordul unei alte nave de croazieră în carantină în apropierea portului Yokohama, după ce un pasager al vasului a fost depistat cu coronavirus.

Taiwanul a anunțat că interzice accesul în țară cetățenilor care locuiesc în China continentală în încercarea de a opri răspândirea epidemiei.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

O femeie internată într-un spital din Austria pentru a fi testată a fugit din spital, poliția a găsit-o acasă în Salzburg și a adus-o din nou la spital unde se află sub pază. Nu se știe de ce a fugit din spital iar autoritățile încearcă să afle cu cine a intrat în contact.

Din cauza măsurilor restrictive, Disney, care s-a văzut cu parcurile tematice închise în China, ar putea înregistra pierderi de 280 de milioane de dolari.