• Epstein ar fi forțat o minoră să întrețină relații sexuale cu Prințul Andrew.
  • Fostul om de afaceri ar fi făcut asta pentru a aduna materiale prin care să-l șantajeze pe prinț și să-l defăimeze.
  • Epstein ar avea o mulțime de astfel de materiale despre politicieni și oameni de afaceri prosperi din toată lumea.

Jeffrey Epstein ar fi forțat o minoră să întrețină relații sexuale cu Prințul Andrew pentru a aduna materiale prin care să-l defăimeze, relatează The Guardian.

Documentele care susțin aceste acuzații au fost publicate de o instanță din New York, iar informațiile susțin că actul sexual dintre Prințul Andrew și minora Virginia Roberts Giuffre ar fi avut loc pe una dintre insulele private ale lui Jeffrey Epstein din Insulele Virgine Americane.

Epstein i-ar fi spus minorei „oferă-i Prințului orice vrea” și ar fi instruit-o să-i raporteze fiecare detaliu al abuzului sexual.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Prințul Andrew nu este singurul care ar fi întreținut relații sexuale cu minora în cauză, având în vedere că Epstein o oferea pe fată tuturor oamenilor cu putere financiară din America „pentru a se integra și pentru a se apropia de ei în scopuri personale, pentru afaceri și câștiguri financiare”.

Pe lista „victimelor” lui Epstein se află numeroși politicieni americani, oameni de afaceri prolifici, președinți străini, un prim-ministru foarte cuniscut și alți lideri ai lumii.

Documentele mai arată că Prințul Andrew ar fi încercat să facă lobby pe lângă oficialii SUA în numele lui Epstein pentru a-i asigura un proces favorabil atunci când va fi cazul să fie cercetat.

Materialele au fost publicate deși avocații lui Ghislaine Maxwell, fosta iubită a lui Epstein și complicea lui, au solicitat ca acestea să rămâne secrete.