Erdogan, acuzat că este instigator al atacului terorist de la Viena: ”Trebuie oprit!”

erdogan

erdogan

Baschetbalistul Enes Kanter este un cunoscut oponent al președintelui turc și după atacul terorist care a avut loc ieri seară în Viena, a avut grijă să-și arate din nou sentimentele.

Enes Kanter este proscris în țara sa de origine, Turcia, după ce a condamnat de nenumărate ori regimul Erdoğan, totuși într-o postare a sa de ieri pe Twitter, jucătorul a dat o nouă dimensiune opoziției sale față de politica liderului turc.

Pivotul formației Boston Celtics a postat pe Twitter că Erdoğan „își exportă acum mentalitatea teroristă”, acuzându-l efectiv că, prin discursurile sale de incitare la ură, a înarmat teroriștii care atacă țările occidentale.

«Care sunt șansele ca aceste atacuri teroriste să aibă loc în Europa imediat după ce dictatorul Erdogan a spus: „Europenii nu vor putea să meargă pe stradă în siguranță!”? Își exportă mentalitatea teroristă. Trebuie oprit!!!».

Acesta este conținutul postării lui Kanter, pe care a însoțit-o de diverse videoclipuri, în care președintele turc exprimă amenințări la adresa cetățenilor Europei.

Exit mobile version