• Estonia a anunțat joi că de săptămâna viitoare își va închide granițele pentru cetățenii ruși cu vize Schengen estoniene, însă rușii cu vize Schengen din alte țări vor putea în continuare să intre în Estonia.
  • La începutul acestei săptămâni, Estonia a devenit a treia țară europeană, după Letonia și Finlanda, care a cerut Uniunii Europene să își închidă granițele pentru turiștii din Federația Rusă.

Estonia a anunțat joi că de săptămâna viitoare își va închide granițele pentru cetățenii ruși cu vize Schengen estoniene, însă rușii cu vize Schengen din alte țări vor putea în continuare să intre în Estonia, informează Baha.

La începutul acestei săptămâni, Estonia a devenit a treia țară europeană, după Letonia și Finlanda, care a cerut Uniunii Europene să își închidă granițele pentru turiștii din Federația Rusă. Cele trei țări, care, împreună cu Lituania, formează puncte de intrare cheie pentru călătorii ruși, s-au făcut ecoul sentimentului președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky cu privire la rușii care vizitează Europa.

„Cele mai importante sancțiuni sunt închiderea granițelor – pentru că rușii iau pământul altcuiva”, a declarat Zelensky.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"