• Estonia a anunțat joi că de săptămâna viitoare își va închide granițele pentru cetățenii ruși cu vize Schengen estoniene, însă rușii cu vize Schengen din alte țări vor putea în continuare să intre în Estonia.
  • La începutul acestei săptămâni, Estonia a devenit a treia țară europeană, după Letonia și Finlanda, care a cerut Uniunii Europene să își închidă granițele pentru turiștii din Federația Rusă.

Estonia a anunțat joi că de săptămâna viitoare își va închide granițele pentru cetățenii ruși cu vize Schengen estoniene, însă rușii cu vize Schengen din alte țări vor putea în continuare să intre în Estonia, informează Baha.

La începutul acestei săptămâni, Estonia a devenit a treia țară europeană, după Letonia și Finlanda, care a cerut Uniunii Europene să își închidă granițele pentru turiștii din Federația Rusă. Cele trei țări, care, împreună cu Lituania, formează puncte de intrare cheie pentru călătorii ruși, s-au făcut ecoul sentimentului președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky cu privire la rușii care vizitează Europa.

„Cele mai importante sancțiuni sunt închiderea granițelor – pentru că rușii iau pământul altcuiva”, a declarat Zelensky.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN