• Eugen Iancu, tatăl lui Alexandru Iancu, unul dintre tinerii care și-au pierdut viața la Colectiv, a postat un mesaj pe Facebook
  • Eugen Iancu spune că incendiul de la Piatra Neamț este rezultatul nepăsării și corupției

Eugen Iancu, tatăl lui Alexandru Iancu, unul dintre tinerii care și-au pierdut viața la Colectiv, a postat un mesaj pe Facebook, imediat după tragedia de la Piatra Neamț, unde un incendiu la secția ATI a Spitalului Județean a făcut 10 victime.

„De 5 ani le spun politicienilor și medicilor că trebuie să schimbe sistemul medical. Le spun că de Colectiv nu vor scăpa nici peste 20 de ani. Iar ei, fie miniștri sau secretari de stat, manageri de spital sau profesori șefi de secție, se uită la mine ca la un om cu o traumă care va dispărea in uitare, undeva. Au trecut 5 ani și povestea se repetă, Colectiv este din nou cu noi. De ce se întâmplă asta? Simplu, pentru că toți cred că la Colectiv a fost o întâmplare nefericită. Nu domnilor, Colectiv a fost rezultatul nepăsării, corupției, lipsei de asumare, lipsei de exercițiu, lipsei prevenției, hoției, ticăloșiei voastre. Nu ați schimbat nimic si iată, focul lovește din nou, moartea își ia din nou tributul. Pe voi cine vă ia?”, a scris Eugen Iancu, pe Facebook.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII