• Eugen Tomac solicită vot în Camera Deputaţilor pentru eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari şi primari.
  • El mai cere și reducerea numărului de parlamentari la 300.

Preşedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, le-a trimis o scrisoare deschisă liderilor PSD, PNL, USR şi ProRomânia, în care le solicită vot în Camera Deputaţilor pentru eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari şi primari şi reducerea numărului de parlamentari la 300.

Înainte de a îi minţi pe români ce gesturi extraordinare facem, haideţi să facem ceea ce românii aşteaptă şi să eliminăm pensiile speciale şi să reducem numărul de parlamentari la 300.

Pentru asta avem nevoie doar de un vot. Acest vot trebuie dat în plenul Camerei Deputaţilor, pentru ca legea privind eliminarea pensiilor pentru parlamentari şi primari.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Adoptate doar articolele în care sunt vizate pensiile pentru politicieni astfel încât să fim siguri că nu sunt contestate la pachet cu celelalte pensii speciale care trebuie eliminate pentru ca sunt furt.

Tot doar de un vot ne mai desparte reducerea numărului de parlamentari la 300. Legea este adoptată de Senat şi trebuie să mai dăm un vot in Camera Deputaţilor”, se arată în scrisoarea lui Eugen Tomac.

El apreciază că, „dacă există voinţă astăzi, mâine, joi aceste două legi pot fi votate la distanţă şi aşa demonstrăm că ştim să ne respectăm angajamentul faţă de cetăţeni.

„Avem nevoie de un vot, doar un un vot ne desparte. Ambele proiecte sunt ale PMP, atât cel privind eliminarea pensiilor speciale, cât şi cel privind reducerea numărului de parlamentari la 300, mai e nevoie însă de voinţa politica şi de un vot pentru a fi aplicate. Un vot pentru a Mişca România”, conchide liderul PMP.