EXCLUSIV/Azi, InSecuritate. Invitat gen. lt. (r) Dumitru Prunariu, de la ora 19.00, pe SMART TV, şi de la ora 22.55, pe Aleph News

EXCLUSIV/Azi, InSecuritate. Invitat gen. lt. (r) Dumitru Prunariu, de la ora 19.00, pe SMART TV, şi de la ora 22.55, pe Aleph News EXCLUSIV/Azi, InSecuritate. Invitat gen. lt. (r) Dumitru Prunariu, de la ora 19.00, pe SMART TV, şi de la ora 22.55, pe Aleph News

Bogdan Nicolae şi invitatul său, gen. lt (r) Dumitru Prunariu, cosmonaut, ambasador, membru titular al Academiei Internaţionale de Astronautică, discută despre dominaţia pământeană în spaţiu, colonizarea altor planete, războiul stelelor şi al sateliţilor, dar şi despre colaborare şi pace în cosmos.

Cum se vede Pământul din spaţiu? Dar conflictele? Care sunt cele mai avansate naţiuni şi care este contribuţia lor la cucerirea spaţiului cosmic? Care este locul României şi cum se implică? Se aglomerează spaţiul cosmic? Cum se netezesc în cosmos animozităţile de pe Pământ? Vom coloniza altă planetă?

Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, dar şi alte informaţii interesante, nu rata emisiunea InSecuritate, sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 19.00, la SMART TV şi de la ora 22.55, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!