EXCLUSIV/Azi, InSecuritate. Invitat: Cezar Gheorghe, analist, expert și consultant pentru comerțul cu cereale, de la ora 22.55, pe Aleph News

Bogdan Nicolae și invitatul său, Cezar Gheorghe, analist, expert și consultant pentru comerțul cu cereale, Clubul Fermierilor Români,discută despre criza cerealelor din Ucraina, acordul semnat cu Rusia pentru deblocarea comerțului cu grâne, criza alimentară, seceta și combaterea ei, politica agrară a României și perspectiva dependențelor de apă și de hrană.

Există o criză a cerealelor? Cum vom fi afectați? Când va pleca primul vapor cu cereale din porturile ucrainene? Cum se folosește Rusia de această criză?  A acționat corect România? Cum resimt fermierii români criza cerealelor și seceta? Ce măsuri ar trebui luate de guvernanți pentru agricultura românească? Cine și cum ar putea salva agricultura României? Cum ne-ar putea sprijini UE?

Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, dar și alte informații interesante, nu rata emisiunea InSecuritate, sâmbătă, 30 iulie, de la ora 19.00, la SMART TV și de la ora 22.55, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!