• În județul Sibiu, există un sens giratoriu în care te poți învârti de maxim trei ori.
  • Imaginea cu indicatorul inedit care îi avertizează pe șoferi să nu facă mai mult de trei rotiri cu mașina a fost postată pe Facebook de Asociația Pro Infrastructură.
  • Dincolo de hazliul situației, subiectul generează confuzie.

O regulă amuzantă în județul Sibiu: Există un sens giratoriu în care șoferii se pot învârti de maxim trei ori. O imagine cu indicatorul inedit care îi avertizează pe șoferi că pot parcurge giratoriul de cel mult 3 ori, a fost distribuită pe Facebook de Asociația Pro Infrastructura.

Lucrurile sunt foarte serioase. Trebuie neapărat să vă spun că treaba asta cu semnele de circulație și cu marcajele de pe căile de rulare de pe șoselele noastre este o chestiune foarte serioasă.

Semnele de circulație sunt standardizate ca dimensiune: din punct de vedere al culorii, din punct de vedere al amplasamentului. Ele contribuind într-o manieră, zic eu, hotărâtoare la siguranța circulației pe drumurile publice.

Ori cu atât mai mult nu înțeleg acest semn, nu pot sa-mi dau seama de unde și până unde. În sfarșit macar ne-a dat ocazia sa glumim pe tema asta.” , spune Valeriu Șuhan, editor la Monitorul Siguranței Cetățeanului.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA