• Doi bărbați care lucrau la clădire au murit în explozie, a declarat vineri seară primarul Madridului, Jose Luis Martinez-Almeida.
  • Dintre cele 18 persoane rănite, majoritatea rănilor nu au fost grave, au declarat autoritățile.
  • Purtătoarea de cuvânt a serviciilor de urgență, Gema Martin, a declarat că o școală aflată peste drum de clădire nu a fost afectată și că nu a fost nevoie să fie evacuați copiii.

Două persoane au murit și cel puțin 18 au fost rănite într-o puternică explozie care a zguduit vineri o clădire de patru etaje în curs de renovare în centrul Madridului, au anunțat autoritățile spaniole.

Doi bărbați care lucrau la clădire au murit în explozie, a declarat vineri seară primarul Madridului, Jose Luis Martinez-Almeida, potrivit Reuters.

Dintre cele 18 persoane rănite, majoritatea rănilor nu au fost grave, au declarat autoritățile.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Anterior, primarul a declarat că patru persoane au fost transportate la spital, dintre care una în stare gravă, adăugând că nu este încă clară cauza exploziei.

Se efectuau fel de fel de lucrări în clădirea din cartierul de lux Salamanca, unde s-a produs explozia”, a spus Jose Luis Martinez-Almeida.

Pompierii sunt înăuntru pentru a verifica structura clădirii și pentru a determina dacă mai multe persoane ar putea fi înăuntru”, a declarat el pentru postul de televiziune Telemadrid.

Purtătoarea de cuvânt a serviciilor de urgență, Gema Martin, a declarat că o școală aflată peste drum de clădire nu a fost afectată și că nu a fost nevoie să fie evacuați copiii.