• O explozie puternică s-a produs vineri, în urma acumulării de gaze, pe șantierul naval Midia.
  • Trei persoane au fost rănit, dintre acestea două au suferit arsuri, în timp ce făceau reparații la o navă.
  • Echipele Serviciului de Ambulanță se află la fața locului pentru a evalua gravitatea rănilor.

O explozie puternică s-a produs vineri, în urma acumulării de gaze, pe șantierul naval Midia. ISU Dobrogea a menţionat că deflagraţia s-a produs, cel mai probabil, în urma unei acumulări de gaze și nu a fost urmată de un incendiu. Trei persoane au fost rănit, dintre acestea două au suferit arsuri, în timp ce făceau reparații la o navă.

Explozia a avut loc în sala de motoare, când muncitorii tăiau cu un flex un rezervor metalic de ulei. Din cauza reziduurilor acumulate în acel rezervor, s-a produs deflagrația de pe șantierul naval Midia, la primele scântei ale aparatului.

„Au fost alocate la locul intervenţiei 4 autospeciale de intervenţie, 2 ambulanţe de la ISU şi 2 de la SAJ, un echipaj de transport victime-multiple o maşină de descarcere şi un echipaj C.B.R.N. La faţa locului, s-a confirmat că a fost vorba despre o explozie, neurmată de incendiu şi trei persoane care au fost implicate. Nava e ancorată la doc, se executau reparaţii. Acesta a fost şi motivul pentru care a avut loc explozia: a fost vorba despre o acumulare de gaze, care s-au aprins.”, a declarat Alexandru Costache, șef centru operațional ISU Dobrogea.

Recomandări

JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
ÎȚI INTRĂ LA SUFLET
APPLE, ÎN DISCUȚII CU OPENAI
AU GĂSIT CHEIA SUCCESULUI

Autoritățile vor face o anchetă pentru a stabili cum s-a produs incidentul.