• Rețeaua locală de transport a transmis că circulația trenurilor a fost întreruptă din cauza incidentului.
  • Incendiul pare să fi început sub arcurile de cale ferată din apropierea gării.
  • Un incendiu uriaș a izbucnit în sudul Londrei, la stația de metrou Elephant & Castle.
  • Incendiul ar fi început în garajele din apropierea gării, conform pompierilor.
  • La fața locului sunt 100 de pompieri, care acționează cu 15 de autospeciale.

UPDATE 17:29 Dan Saltelechi sindicalist poliție: „În contextul în care putem vorbi de o mână criminală, dacă asta se stabilește la finalul anchetei, polițiștii vor sesiza structurile specializate din cadrul propriei arme”

„Din fericire, acesta este un caz care nu a produs victime omenești. Prezența poliției la fața locului nu face altceva decât să delimiteze zona în care au fost produse avarii, solicită persoanele care sunt în apropiere să păstreze distanța de siguranță pentru a nu deveni victime în urma acelor flăcări care sunt în continuă ascensiune. Permit accesul structurilor de pompieri pentru a lichida incendiu.

În același timp, vor proceda la indentificarea unor martori care să poată dea ceva detalii referitoate la momentul deflagrației. În funție de datele pe care polțiștii le colecteaza, vor sesiza instituțiile abilitate. În contextul în care putem vorbi de o mână criminală, dacă asta se stabilește la finalul anchetei, polțiștii vor sesiza structurile specializate din cadrul propriei arme și anume cei ce lucrează cu arme și substanțe periculoase”, a spus Dan Saltelechi pentru Aleph News.

UPDATE 17:13 Poliția: „Substanțele chimice periculoase reprezintă una dintre cauzele incendiului”

„Substanțele chimice periculoase reprezintă una dintre cauzele incendiului de la stația de metrou din Londra”, a confirmat poliția.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ

UPDATE 17:05 Rețeaua locală de transport a transmis că circulația trenurilor a fost întreruptă din cauza incidentului

Rețeaua locală de transport a transmis că circulația trenurilor a fost întreruptă din cauza incidentului.

„Incendiul de lângă calea ferată, la stația de metrou Elephant & Castle, presupune sistarea activității de transport în zona respectivă”, informează reprezentanții Network Rail. „În consecință, trenurile care fac legătura între London Blackfriars și Denmark Hill / Herne Hill pot fi anulate. De asemenea, cursele pot suferi întârzieri.”

UPDATE 17:05 Incendiul pare să fi început sub arcurile de cale ferată din apropierea gării

Pompierii din Londra se confruntă cu o incendiu în Elephant and Castle, în sudul Londrei .

Incendiul pare să fi început sub arcurile de cale ferată din apropierea gării și s-a putut vedea un uriaș fum de deasupra zonei.

Într-un tweet, brigada de pompieri a spus: „Avem 10 mașini de pompieri și 70 de pompieri care participă și am primit aproape 50 de 999 de apeluri. Vă rugăm să evitați zona. ”

Videoclipurile de pe rețelele de socializare au arătat fumuri mari care par să curgă din stația Elephant and Castle, cu un clip care arată o mică explozie izbucnită din interior.

Sara Scarpa locuiește în imobilul Hurlock Heights din apropiere și a spus că fumul și zgomotul exploziei au ajuns la fereastra ei.

„Am deschis fereastra pentru o secundă, deoarece auzeai oameni strigând și miroseam ceva foarte foarte puternic”, a spus ea. „Fumul se stingea puțin… am auzit o explozie și acum a început din nou.”

Se crede că incendiul a început în garaje din apropierea gării, au declarat pompierii din Londra.

O purtătoare de cuvânt a serviciului a declarat că incendiul a fost raportat pentru prima dată la 13:43 luni, iar gara a fost închisă.

Thameslink a spus că toate liniile prin Elephant și Castle au fost blocate din cauza incendiului.

Serviciile dintre St Albans și Sutton și Blackfriars și Sevenoaks din Londra sunt afectate.

Thameslink a spus într-un tweet: „Va trebui să utilizați o rută alternativă pentru a vă finaliza călătoria și ar trebui să acordați mult timp suplimentar pentru a vă finaliza călătoria. Pentru a vă menține în mișcare, vă puteți folosi biletul pe: autobuze londoneze între London Blackfriars, Denmark Hill și Loughborough Junction, metrou londonez și trenuri de sud-est între Londra Victoria, Peckham Rye, Nunhead și London Bridge către Sevenoaks. ”

Știre inițială

A izbucnit un incendiu uriaș în sudul Londrei. Acesta a început în garajele din apropierea gării după cum au declarat pompierii din capitală. Acționeaza 15 de masini de pompieri și sunt 100 de pompieri la fața locului.

O explozie puternică a izbucnit în sudul Londrei la stația de metrou Elephant & Castle. Cauzele exploziei și numărul victimelor nu au fost încă raportate.