• „Extratereștrii au cerut să nu li se anunțe prezența aici pentru că omenirea nu este încă pregătită”, a declarat Haim Eshed
  • „Au așteptat ca omenirea să evolueze și să ajungă la un stadiu în care vom înțelege în general ce sunt spațiul și navele spațiale”
  • Fostul președinte Barack Obama a refuzat recent într-un interviu acordat in emisiunea „Late Show” să confirme sau să nege existența vieții extraterestre pe baza unor înregistrări americane de top secret

„Extratereștrii au cerut să nu li se anunțe prezența aici pentru că omenirea nu este încă pregătită”, a declarat Haim Eshed pentru ziarul israelian Yedioth Aharonoth, potrivit presei evreiești.

Presa evreiască – speculând că Eshed, în vârstă de 87 de ani, și-ar fi rătăcit mințile și nu numai – continuă să-și dezvăluie căile încurcate, care-l implică pe președintele Trump și diplomația interplanetară.

Trump era pe punctul de a dezvălui existența extratereștrilor, dar extratereștrii din Federația Galactică spun: „Așteptați, lăsați oamenii să se liniștească mai întâi”, a spus Eshed, care a condus programul de Securitate Spațială a Israelului din 1981 până în 2010. „Nu vor să înceapă isteria în masă. Vor să fim mai întâi sănătoși și înțelegători”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Până în prezent, extratereștrii au obținut un acord pentru a-și păstra secretele mișcărilor, a spus Haim Eshed, menționând că extratereștrii vin în pace.

Au așteptat ca omenirea să evolueze și să ajungă la un stadiu în care vom înțelege în general ce sunt spațiul și navele spațiale”, a spus Eshed, potrivit presei israeliene.

„Există un acord între guvernul SUA și extratereștrii. Au semnat un contract cu noi pentru a face experimente aici. Și ei cercetează și încearcă să înțeleagă întreaga țesătură a universului și vor să ne ajutăm reciproc.

Unul dintre polii cooperării este o bază pe Marte – unde, apropo, Eshed susține că astronauții americani au pus deja piciorul.

Există o bază subterană în adâncurile Marte, unde se află reprezentanții lor, precum și astronauții noștri americani”, ar fi spus Eshed.

Barack Obama știe adevărul despre extratereștri și despre dosarele OZN ale guvernului.

Eshed a recunoscut că totul suna a ficțiune științifică, dar a susținut că unii dintre colegii săi sunt la curent.

Dacă aș fi găsit ceea ce spun astăzi acum cinci ani, aș fi fost internat în spital. Oriunde am mers cu asta în mediul academic, ei spuneau: „Omul și-a pierdut mințile”, a spus el. „Astăzi ei vorbesc deja diferit. Nu am nimic de pierdut. Mi-am primit diplomele și premiile, sunt respectat în universitățile din străinătate, unde tendința se schimbă”.

Fostul președinte Barack Obama a refuzat recent într-un interviu acordat in emisiunea „Late Show” să confirme sau să nege existența vieții extraterestre pe baza unor înregistrări americane de top secret – o decizie considerată în glumă ca o confirmare tacită.

Urmăriți Aleph News pe FacebookTwitterYoutube și Instagram!