• Ludovic Orban îi roagă pe tineri să nu se apuce de fumat
  • Orban: Mi-aş dori să mă las de fumat şi o să încerc să mă las
  • Orban: Difuzarea acestei poze va avea un efect negativ asupra copiilor

Ludovic Orban îţi transmite să nu te apuci de fumat. Premierul a recunoscut efectul engativ asupra tinerilor pe care poza de la Guvern l-ar putea avea şi a afirmat că va încerca să se lase de fumat.

„Gândiţi-vă că difuzarea acelei poze poate avea un efect negativ. Eu ca prim-ministru fumez. Dacă poza aia e văzută de copii, s-ar putea să mă folosească ca exemplu. Eu nu vrea să fiu un astfel de exemplu”, a declarat premierul Ludovic Orban, luni seară, la Digi 24.

Premierul a transmis tinerilor să nu se apuce de fumat, ba chiar a afirmat că va încerca să se lase de acest obicei

„Aşa nu, le spun tututor tinerilor. Să nu se apuce de fumat dacă pot. Eu m-am apucat la 17 ani, fumez de 40 de ani. Sigur că mi-aş dori să mă las de fumat şi o să încerc să mă las de fumat (…) Cred că cel mai mult s-ar bucura familia dacă m-aş lăsa de fumat”, a mai spus Orban.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?

Săptâmâna trecută a început să circule pe reţelele de socialize o fotografie în care premierul Ludovic Orban este surpins fumând în biroul său de la Guvern. Ulterior, Ludovic Orban a plătit o amendă cumulată de 3.000 de lei pentru că a fumat în spaţiu închis şi pentru că nu a purtat mască.