• Prințul Harry și Regele Charles s-ar putea întâlni pentru a-și lăsa neînțelegerile deoparte înainte de încoronarea sa, a afirmat o sursă regală.
  • Acest lucru vine după ce prințul Harry și-a lansat săptămâna trecută volumul exploziv de memorii ,,Spare”, în care a făcut o serie de afirmații despre relația sa cu tatăl și fratele său.
  • Într-un interviu acordat săptămâna trecută ziarului The Daily Telegraph, Harry a recunoscut că familiei sale îi va fi greu să ierte trădarea sa.

O întâlnire între prinţul Harry şi ceilalţi membri ai familiei regale britanice ar fi avută în vedere înaintea ceremoniei de încoronare a regelui Charles al III-lea, potrivit Metro.co.uk.

Va trebui ca toate părţile implicate să fie flexibile, dar acest lucru este posibil, este o situaţie ce poate fi reparată” , a declarat o sursă din anturajul suveranului britanic.

Crtea de memorii a prinţului Harry, Spare” , are parte de un debut miraculos în librării. Fiul cel mic al regelui britanic nu iartă pe nimeni în această carte, criticându-l mai ales pe fratele său mai mare, pe care l-a descris prin sintagma „cel mai bun duşman” .

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
VIN ALEGERILE, CUM VOTEAZĂ TINERII?

Tăcerea nu va dispărea

În mod oficial, locuitorii de la Palatul Buckingham au păstrat tăcerea şi nu au făcut declaraţii despre această carte extrem de controversată.

Potrivit sursei citate trebuie ca familia regală să treacă la alte lucruri şi trebuie ca incidentul să fie rezolvat până în aprilie” . Regele are nevoie de un drum mai liber înainte de încoronare”, a adăugat aceeaşi sursă.

Conform unei alte surse, a cărei declaraţie a fost publicată în The Sunday Times, prinţul Harry şi Meghan ar urma să fie invitaţi la încoronare pentru ca acest conflict familial să nu devină o distragere a atenţiei publice” şi să nu umbrească evenimentul din luna mai.

Într-un interviu acordat săptămâna trecută ziarului The Daily Telegraph, Harry a recunoscut că familiei sale îi va fi greu să ierte trădarea sa.