• A trecut mai bine de o lună de când Donald Trump a pierdut alegerile în fața lui Joe Biden.
  • Liderul în exercițiul mai are doar o lună, până când va părăsi Casa Albă.
  • Totuși, un eveniment de pe Facebook a atras peste 300.000 de oameni care au confirmat că sunt interesați să participe la a doua ceremonie de inaugurare a lui Trump.

Chiar înainte ca alegerile să fie confirmate în favoarea lui Biden, Trump se plângea de fraudă electorală la alegerile care ar fi fost trucate de democrați. Nu s-au schimbat multe de atunci, deoarece Trump și echipa sa juridică nu au reușit să descopere sau să aducă nicio dovadă substanțială de fraudă, arată The Independent.

Recent, Colegiul Electoral și-a exprimat votul și l-a confirmat oficial pe Biden ca președinte ales, ceea ce înseamnă că acesta va prelua funcția de următor președinte al Statelor Unite, pe 20 ianuarie.

Se zvonește că Trump ar putea refuza fizic să părăsească Casa Albă, iar pentru unii dintre fanii săi, a doua inaugurare este atât de reală încât intenționează să participe online.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ

Un raport al Daily Dot arată că un eveniment de pe Facebook a atras peste 300.000 de oameni care au confirmat că sunt interesați să participe la a doua ceremonie de inaugurare a lui Trump. Puțin peste 60.000 dintre acești indivizi au spus că vor participa la evenimentul virtual care va avea loc în același timp cu inagurarea lui Biden.

Există puține informații despre ceea ce va cuprinde de fapt acest eveniment, dar este probabil să fie o altă formă de propagandă pentru președinte și o formă răspândire a teoriilor conspirației nefondate. Pe pagină se spune că evenimentul a fost organizat de Ilir Chami și Evi Kokalari, acesta din urmă susținând că face parte din Trump Victory Finance Committee 2020. Kokalari, care poartă și numele Evi Kokalari-Angelakis, a mai lucrat anterior cu Steve Bannon și congresmanii republicani Lee Zeldin și George Santos.

Indiferent dacă acesta ar trebui să fie un eveniment serios sau nu, Facebook l-a marcat deja cu un memento care anunță că, Biden este următorul președinte al Statelor Unite și proteste bizare de genul acesta nu vor împiedica acest lucru să se întâmple.