• Începând de marţi se vor desfăşura lucrări de remediere a unor avarii pe conducta de termoficare (DN 1200) – Magistrala 3 Sud.
  • Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent.

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) a făcut public anunțul că începând de marţi se vor efectua lucrări de remediere a unor avarii pe conducta de termoficare (DN 1200) – Magistrala 3 Sud – în sectoarele 3, 4 şi 5 din Capitală.

Astfel, mai mult de 1.000 de blocuri şi imobile din Capitală vor rămâne până vineri fără apă caldă. Termoenergetica anunţă că va efectua lucrări de remediere a unor avarii pe conducta de termoficare (DN 1200) – Magistrala 3 Sud.

„Lucrările sunt esenţiale pentru pregătirea sistemului de termoficare şi pentru funcţionarea acestuia în condiţii de siguranţă în sezonul viitor de încălzire şi vor fi efectuate în zona străzii Releului, a Splaiului Unirii şi a Târgului Vitan. Furnizarea apei calde pentru un număr de 99 puncte şi module termice, care alimentează 1181 blocuri şi imobile din sectoarele 3, 4 şi 5 va fi sistată până vineri, 03 septembrie 2021, ora 08.00. Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătăţirea furnizării agentului termic în sectoarele 3 şi 4”, transmite Termoenergetica.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Potrivit comunicatului, dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, consumatorii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002.