Fără luminițe de Crăciun în sectorul 6. Explicația primarului: „Sunt prea scumpe. Aș putea face o grădiniță”

Sursa foto: Profimedia
  • Primăria Sectorului 6 are un contract cadru prin care ar trebui să cheltuiască 500.000 de euro pe iluminatul de Crăciun
  • Noul primar, Ciprian Ciucu spune că a văzut conceptul şi i se pare „de prost gust” şi le propune bucureştenilor să amâne această investiţie: „Aş putea face o grădiniţă”, spune el.

Ciprian Ciucu a scris, luni, pe Facebook, faptul că bucureştenii din Sectorul 6 nu vor avea anul acesta luminiţe de Crăciun şi crede că este decizia cea bună.

„Să vă dau şi datele problemei: Primăria Capitalei, cea care era expertă la aruncat cu banii pe fereastră, a neglijat întotdeauna Sectorul 6 la acest capitol. Fostul primar şi-a asumat el, din bugetul Primăriei, toate costurile iluminatului festiv şi avem acum un contract cadru. Nu avem timp să facem o nouă achiziţie, ar trebui să lucrăm în cadrul contractului curent, ceea ce ne-ar duce pe la suma de 400.000 de euro pentru Sectorul 6. La asta s-ar adăuga frumoasă sumă de 100.000 de euro (tot un contract cadru cu o altă firmă) doar pentru Parcul Drumul Taberei”, scrie primarul Ciucu.

Acesta afirmă că de 500.000 de euro ar putea face o grădiniţă sau o creşă sau să mai asfalteze o stradă. În plus, afirmă Ciucu, luminiţele ar fi la fel ca în anii trecuţi.

„Am primit conceptul şi, vă spun, sunt cam de prost gust”, spune el.

Primarul Ciucu promite că anul viitor se va ocupa din timp şi va remedia situaţia, astfel încât la bucureştenii din Sectorul 6 să aibă, de sărbătorile de iarnă, iluminat festiv de calitate la un preţ corect.