• Dacă ești vaccinat, nu mai trebuie să porți mască în Statele Unite
  • Excepție fac zonele aglomerate.
  • Anunțul făcut de CDC i-a bucurat pe americani, însă sunt și persoane care, deși sunt imunizate, spun că vor purta masca în continuare

CDC a anunțat că persoanele care sunt vaccinate nu mai trebuie să poarte mască de protecție în Statele Unite ale Americii, însă zonele aglomerate fac excepție de la regulă.

Anunțul făcut de Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor i-a bucurat pe americani. Iată cum au reacționat aceștia la aflarea veștii:

Reacția mea la asta, la noile recomandări este: Mulțumesc lui Dumnezeu. Sunt atât de bucurosă că nu trebuie să mai purtăm măști când suntem afară. Port o mască pentru că suntem într-un oraș populat“, a spus Annie Wolock, locuitor Michigan.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

Am un golden retriever de 5 ani și petrecem mult timp în parc. Deci, va fi mult mai confortabil fără mască, mai ales dacă temperaturile vor crește“, mărturisește Marie Goodman, locuitor Illinois.

Pe de altă parte, sunt și americani care, deși sunt imunizați, spun că vor purta masca în continuare.

„Am avut COVID acum un an, în martie, înainte ca totul să explodeze. Și sunt pe deplin vaccinat. Dar cred că este cel mai corect lucru de făcut. De ce să risc?“, a spus Kim Ryan, locuitor Michigan.

Pandemia de Covid 19 a facut peste 570 de mii de victime în Statele Unite ale Americii.