• Jocurile Olmpice sunt programate pentru perioada 23 iulie – 8 august
  • Sportivii vor fi testați de COVID din 4 în 4 zile la Tokyo
  • Sportivii consumă în jur de 9.000 de calorii la Jocurile Olimpice

Jocurile Olimpice vor fi foarte diferite anul acesta din cauza pandemiei. Comitetul Olimpic Internațional a publicat deja prima serie de reguli care îi privesc atât pe sportivi, cât și pe fani.

Ce nu ai voie să faci la Tokyo

Fanii nu mai au voiă să scandeze, sunt în schimb îndemnați doar să aplaude, vizitarea obiectivelor turistice este interzisă, iar masca e obligatorie peste tot, cu excepția ocaziilor în care ești în aer liber, la minim doi metri de oricine altcineva.

O problemă pentru sportivi e că acum e interzis și contactul fizic. Fără îmbrățișări, fără bătutul palmei, fără strânsul mâinii și cel mai important, FĂRĂ SEX.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Cât de mult îi afectează pe sportivi

Surprinzător de mult chiar. Sexul este la el acasă în satul olimpic. Pentru că reporterii au interzis în satul olimpic, sportivii au câtă intimitate vor.
Poate chiar prea multă uneori. De exemplu, în 2016, la Rio, sportivii au fost cazați în camere fără televizoare, dar au primit câte 42 de prezervative ca să își umple timpul.

Și înotătorul american, Ryan Lochte, spunea pentru ESPN că undeva la 70-75% dintre sportivii de la JO fac sex în satul olimpic.

E totuși de înțeles, programul alimentar pe care trebuie să îl urmeze combinat cu adrenalina și endorfinele produse în timpul probelor duc la un apetit sexual crescut, după cum a spus doctorul Kuriansky pentru ABC.