• În criza COVID, numărul deceselor este în creștere în Rusia.
  • În Rusia, procedura de vaccinare avansează cu greu.
  • A fost un motiv de mândrie națională pentru autoritățile ruse să aprobe propriul vaccin împotriva coronavirusului, însă acesta nu este aprobat la nivel internațional.

În acest timp, cetățenii ruși care vor să călătorească liber umplu zborurile spre Serbia, pentru a putea beneficia de Pfizer şi de AstraZeneca.

Există o creștere a cererilor din partea operatorilor de turism ruși pentru „tururi de vaccinare” către Belgrad.

Scopul este Acela de a avea vaccinuri recunoscute internațional, pentru a călători liber în Europa şi în restul lumii, deoarece Sputnik, vaccinul rușilor, nu este acceptat.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER

Din ce în ce mai mulți oameni din Rusia primesc informații pe internet şi de la operatorii de turism locali, pentru adevărate „excursii de vaccinare” în Serbia.

„Sputnik V”

Scopul curioasei călătorii este imunizarea cu vaccinurile Pfizer şi AstraZeneca, adică acele seruri care, spre deosebire de Sputnik V rus, au fost acum aprobate de toate țările occidentale, permițând turiștilor să treacă frontierele fără interdicții.

A fost un motiv de mândrie națională pentru autoritățile ruse să aprobe propriul vaccin împotriva coronavirusului, iar familia Pavlov s-a numărat printre cei care s-au grăbit să se vaccineze. Cu toate acestea, injecția Sputnik V nu a primit încă aprobarea din partea autorităților internaționale din domeniul sănătății, scrie AP.