• Publicațiile din întreaga lume au relatat înclinarea balanței în alegerile americane.
  • Republicanii sunt puși într-o situație inconfortabilă de atitudinea lui Trump.

Cum s-a văzut anunțul de ieri din punctul de vedere al protagoniștilor ne explică Bogdan Nicolae, expert în politică externă.

Au fost analizate toate afirmațiile președintelui ales Biden, din discursul lui de aseară. Firul roșu a fost, evident, vindecarea națiunii americane, salvarea sufletului Americii, recuperarea după o criză de coronavirus și recuperarea economiei.

Apoi au fost reacțiile din toate străzile, acolo unde fie susținătorii lui Biden, fie susținătorii lui Trump au reușită să își manifeste unii bucuria, alții supărarea.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Și nu în cele din urmă, au fost reacțiile liderilor din alte state, președinți și șefi de guverne din întreaga lume au ales să transmită mesaje de felicitare pentru președintele ales și pentru vicepreședintele ales.”, a explicat Bogdan Nicolae, expert în politică externă.

Tabăra republicană acceptă înfrângerea

Există o tăcere în tabăra republicană. Știm că Jared Kushner a încercat aseară să-l determine pe socrul său să accepte faptul că, cel puțin din punct de vedere matematic, șansele lui de a mai ajunge la Casa Albă, pentru un nou mandat, sunt nule.”, a mai adăugat acesta.