• Campania electorală din Statele Unite a ajuns la final, iar zarurile au fost aruncate.
  • Trump a avut 5 mintinguri electorale, toate în state cheie
  • Trump și Biden au transmis ultimele mesaje electorale înaintea scrutinului

În această noapte au fost ultimele mitinguri de campanie. Donald Trump a avut cinci mitinguri, toate în swing states. A mers chiar și în orașul în care s-a născut Biden, Scranton, din Pennsylvania. Dar, ca și acum 4 ani, Donald Trump a încheiat în Michigan. Președintele este convins că va mai sta încă patru ani la Casa Albă deoarece votul anticipat de până acum răstoarnă sondajele.

„Dacă vreți să fie în siguranță copiii voștri, dacă vreți ca valorile voastre să fie respectate, dacă vreți să fiți tratați cu onoare, demnitate și restec, atunci vă rog să mergeți și să votați o persoană numită președintele Trump”, a transmis Trump.

Joe Biden s-a concentrat în ultimul miting de campanie pe politica externă și politica sanitară. A spus că, dacă Trump îl concediază pe Fauci, așa cum a amenințat, îl angajează el. Și spune că Trump nu are stofă de lider mondial.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

„Când ați auzit ultima oară un președinte al Statelor Unite de care să râdă liderii lumii când vorbește la Națiunile Unite? Când s-a întâmplat ultima dată ca un președinte al Statelor Unite să se întâlnească cu liderii NATO la summit și alți lideri mondiali, cancelari, președinți, premieri și, înainte să-și dea seama, să râdă toți de el înainte să plece din cameră”, a declarat Joe Biden.

Primele secții se deschid pe coasta de est a Statelor Unite, în New York și New Jersey, ora 6 dimineața, ora 13 în România. În funcție de stat, votul durează 11 sau 12 ore. Procesul electoral se va termina în Alaska abia mâine dimineață la ora 7, ora României.