• Gabriela Firea și-a recunoscut înfrângerea în alegeri
  • Firea acuză CET-urile și pe Victor Ponta de diferența de 5% între ea și Nicușor Dan
  • Marcel Ciolacu vrea ca Gabriela Firea să candideze la parlamentare

Gabriela Firea și-a recunoscut înfrângerea la alegeri. Îmbrăcată în aceleași haine din noaptea alegerilor, fostul primar spune că nu are ce să-și reproșeze pentru cei patru ani în care a condus Bucureștiul.

Diferența de 5 la sută între ea și Nicușor Dan, Gabriela Firea o pune pe seama ”apei calde” și voalat, a fostului ei coleg Victor Ponta, care a avut propriul candidat la alegerile din capitală.

Gabriela Firea, candidat primăria București: „Prin CET-urile care aparțin de Ministerul Energiei, deci de guvern. Au ținut în revizie aceste CET-uri sau au livrat la presiune mică sau cantitate insuficientă numai pentru ai întoarce pe bucureșteni împotriva mea. Centru-stânga nu s-a reușit această coagulare a forțelor. Am fost dezbinați și nu din vina mea. De la inamici accepți mai ușor anumite critici. Atunci când cei din familia ta te lovesc, de multe ori pe la paste, știți cum se spune ”cuțitul înfipt în spate”, e mai dureros”

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Marcel Ciolacu o invită pe Gabriela Firea să rămână ”în linia întâi a Partidului Social Democrat”.

Marcel Ciolacu, președinte PSD: „Mi-aș dori ca doamna Gabriela Firea să candideze pentru un post în parlamentul României”

HARTA CONSILIUL GENERAL BUCUREȘTI

PSD – 21 consilieri

USR PLUS + PNL – 29 consilieri

PMP – 5 consilieri