Firma de salubrizare din Sectorul 1 își va sista activitatea. Clotilde Armand acuză că a fost sabotată de consilierii PSD și PNL

  • Firma de salubrizare din Sectorul 1 își va sista activitatea din 11 februarie.
  • Deși compania a redus din prețurile serviciilor, primăria nu are suficienți bani.
  • Clotilde Armand acuză că a fost sabotată de consilierii PSD și PNL.

Eternul conflict de la Sectorul 1 continuă cu un nou episod. Romprest anunță că nu va mai ridica gunoiul, din cauza facturilor neplătite.
Clotilde Armand contraatacă și dă vină pe un blat făcut de PNL.

Notificarea firmei de salubritate vine în urma unei tergiversări a primăriei.
Consiliul Local nu a aprobat soluțiile negociate de comisia de mediere, prin care datoriile să fie plătite eșalonat. Drept urmare, Romprest își va sista activitatea pe teritoriul Sectorului 1, o dată cu 11 februarie.

Clotilde Armand: ”Nu avem 50 de milioane în ianuarie, februarie, martie pentru Romprest.”
Consilier: ”Pe scurt, în plină pandemie riscăm să avem iarăși gunoaie pe stradă.”

Clotilde Armand dă vina pe un complot al consilierilor PNL și PSD.
Îi acuză pe aceștia că au deturnat ședința dedicată spitalelor și școlilor. Ea susține indirect și un blat cu firma de salubrizare, care în timpul ședinței a emis comunicatul de sistare. Referitor la situație, ea a transmis companiei „să facă ceea ce consideră.”

Dan Podarul, consilier PNL: „Am făcut apel, mai ales grupul PNL, la primarul Sectorului 1 și la aparatul de specialitate al primarului să încerce de urgență dezamorsarea cu responsabilitate a acestei situații deosebit de periculoase pentru sănătatea oamenilor.”