• Florentin Pandele e revoltat că oamenii pot „merge la vot și la păcănele”, dar nu au voie să se „încarce spiritual”
  • Pandele vrea să ceară Patriarhiei să mute moaștele Sfintei Parascheva de la Iași la Voluntari
  • Autoritățile din Iași spun că la moaște pot merge doar cei care au buletinul în județ

După ce autoritățile ieșene au anunțat restricții în ceea ce privește pelerinajul la Sfânta Parascheva, primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, a spus că vrea ca moaștele să fie aduse în localitatea pe care o conduce.

Sunt convins că cei care guvernează vremelnic România acum puteau să găsească modalități legale, astfel încât dacă alte activități sunt deschise, păcănelele sunt deschise, să ajungem la Cuvioasa Parascheva. Am aflat astăzi că nu mai putem intra în Iași. Noi avem veșmântul Prea Cuvioasei Parascheva, vom scoate veșmântul Prea Cuvioasei, la care se vor închina voluntăreni, pipereni și cei din sudul României”, a spus Pandele într-o intervenție telefonică la Antena 3, citat de G4Media.

„Înțelegem că pe 6 decembrie vom merge la alegeri. Deci se poate la alegeri, la păcănele, dar cei care vor să se încarce spiritual nu au voie, a mai spus primarul din Voluntari.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

El vrea să ceară Patriarhiei să mute moaștele Sfintei Parascheva de la Iași la Voluntari.

Vom cere Bisericii Ortodoxe Române și Mitropoliei Iașiului, poate vom reuși să obținem ca Prea Cuvioasa să ajungă la catedrala din Voluntari”, a adăugat el.