• Cîţu a spus că ar fi vrut să îşi prezinte demisia în faţa colegilor săi, dar pentru că nu au fost acolo, a înregistrat-o la partid.
  • La şedinţa convocată de preşedintele PNL au venit Dan Vâlceanu, care a spus vineri că îşi anunţă demisia, dar şi fostul preşedinte al partidului, Theodor Stolojan.

„Nu am avut şansa că vorbesc cu colegii mei, din păcate nu au vrut să participe la şedinţă, singura convocată statutar. Păcat că PNL arată astăzi că nu respectă statutul”, a afirmat Cîţu după şedinţei Biroului Executiv al partidului, la care liderii filialelor locale nu s-au prezentat.

Cîţu a spus că ar fi vrut să îşi prezinte demisia în faţa colegilor, dar pentru că nu au fost acolo, a înregistrat-o la partid.

La şedinţa convocată de preşedintele PNL au venit Dan Vâlceanu, care a spus vineri că îşi anunţă demisia, dar şi fostul preşedinte al partidului, Theodor Stolojan.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Liderii a 39 de organizaţii judeţele PNL au decis, vineri, convocarea, duminică, a Consiliului Naţional în şedinţă extraordinară, pe agenda căreia se va afla convocarea şi organizarea Congresului Extraordinar : „O situaţie de criză impune măsuri de criză. PNL are nevoie de un nou management”.

„Aș fi vrut să îmi prezint demisia în fața colegilor, dar am depus-o la partid, pentru că ei nu au fost aici”,a spus Cîțu.