• Florin Cîțu a explicat de ce a purtat tricoul cu Foo Fighters la vaccinare
  • Premierul a declarat că ascultă multă muzică, în timpul liber
  • Florin Cîțu: „Vreau și la concerte, sper să fie cât mai curând”

Florin Cîțu a explicat de ce a purtat tricoul cu Foo Fighters la vaccinare. Acesta a mărturisit și că ascultă multă muzică, inclusiv Foo Fighters, o formație rock care a lansat un nou album chiar cu o zi înainte de rapelul premierului. Pentru că era o zi de weekend acesta a venit îmbrăcat cu un tricou pe care era menționat numele acestei trupe. 

„Nu multă lume știe că Foo Fighters tocmai lansase un album în acea noapte. Dar nu avea nicio legătură. Era un tricou. Sunt o groază de tricouri pe care le folosesc în timpul liber. Era zi de sâmbătă, acela a fost tricoul cu care am venit în acea zi”, a explicat premierul. „Ascult și Foo Fighters, ascult multă muzică, nu doar rock, sunt mai multe. Dar rock, da”, a explicat premierul, pentru Digi24.

Florin Cîțu vrea și la concerte

Premierul Florin Cîțu a menționat că este nărăbdător ca viața să revină la normal și să poată participa la concerte, însă până atunci este nevoie ca oamenii să se se vaccineze și să respecte măsurile de protecție, pentru a limita efectele produse de pandemia de coronaviurs.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Ideea este următoarea: să știți că și eu aștept – și de aceea vreau să avem o campanie de vaccinare de succes și fac tot ceea ce este posibil și am alocat și resurse pentru aceste vaccinuri -, vreau să revenim la normal și depinde de noi să revenim la normal”, a spus Florin Cîțu.

Mai mult, premierul s-a arătat nărăbdător să meargă și la concerte: „Și la concerte să știți că vreau, vreau și la concerte. Sper să fie cât mai curând”.

Cîțu a mai spus că va încerca să găsească cele mai bune soluții pentru ca oamenii să poată merge în vacanțe la vară, însă s-a arătat sceptic în privința „pașaportului de vaccinare”.

„Medicine at Midnight” este albumul cu numărul zece lansat de trupa americană de rock Foo Fighters. Albumul fusese programat pentru a fi lansat inițial în 2020, dar pandemia a împiedicat acest lucru și a fost amânat până la 5 februarie 2021.

Florin Cîțu a fost programat pentru rapel în data de 6 februarie și a purtat un tricou negru pe care scria „Foo Fighters”.