Florin Cîţu a promis că se va întâlni cu liderul PSD, Marcel Ciolacu. Ce vor discuta cei doi

  • „Am luat decizia să ne vedem, dar încă nu e pusă întâlnirea în agendă”
  • Premierul va discuta cu liderul PSD despre PNRR
  • Liderul PSD a reiterat ideea conform căreia dacă PNRR nu va fi prezentat în Parlament, Partidul Social Democrat va intra în grevă parlamentară

Am luat decizia să ne vedem, dar încă nu e pusă întâlnirea în agendă, spune Florin Cîțu despre întrevederea cu Marcel Ciolacu pentru a discuta despre PNRR: „Nu m-am răzgândit”.

„Nu m-am răzgândit. Am luat decizia să ne vedem. Încă nu este pus în agendă. Depinde și de programul dlui Ciolacu. Vom discuta dacă se face săptămâna aceasta sau săptămâa viitoare”, spune Flori Cîțu.

Premierul precizează că nu a discutat în cursul zilei de luni cu liderul social-democrat.

Premierul Florin Cîțu nu are în programul din această săptămână o întâlnire cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis Executivul.

„Prim-ministrul nu are astăzi (luni – n.r.) în program o întâlnire cu președintele PSD, Marcel Ciolacu. O astfel de întâlnire nu se află nici pe agenda din această săptămână”, transmit reprezentanții Executivului.

Marcel Ciolacu a vorbit, duminică seara, despre discuția telefonică avută cu premierul Florin Cîțu. Liderul PSD a reiterat ideea conform căreia dacă PNRR nu va fi prezentat în Parlament, Partidul Social Democrat va intra în grevă parlamentară.