Florin CÎțu a transmis un mesaj de Crăciun: „Vă rog pe toţi în aceste zile să respectăm măsurile de protecţie”

  • Prim-ministrul Florin Cîțu a transmis un mesaj de Crăciun
  • Cîțu: Vă rog pe toţi în aceste zile să respectăm măsurile de protecţie

Premierul Florin Cîţu face un apel la români să respecte măsurile de protecţie în timpul sărbătorilor de Crăciun: „Întâmpinăm sărbătoarea Crăciunului cu speranţă şi încredere că vom depăşi cu bine această perioadă dificilă”.

„Dragi români, întâmpinăm sărbătoarea Crăciunului cu speranţă şi încredere că vom depăşi cu bine această perioadă dificilă. Vă rog pe toţi în aceste zile să respectăm măsurile de protecţie. Doar aşa ne protejăm pe noi şi pe cei dragi nouă. Descoperirea, autorizarea şi livrarea unui vaccin împotriva COVID-19 într-un timp record oferă peste activele depăşirii pandemiei într-o perioadă relativ scurtă”, transmite Florin Cîţu în mesajul video de Crăciun.

El menţionează că înţelege responsabilitatea pe care o are în funcţia de prim-ministru şi aşteptările românilor pentru depăşirea cu bine a crizei de sănătate şi pentru o viaţă mai bună.

„Doar împreună vom trece cu bine peste această perioadă. Dragi români, vă doresc sărbători fericite atât în ţară, cât şi celor departe de casă, multă sănătate, bucurie, cu speranţa că vom reveni la o viaţă normală cât mai curând”, conchide premierul.