• Florin Cîțu acuză PSD că „face o lege doar pentru el”
  • Cîțu: „Ciolacu folosește hamsterul lui Dragnea. Sunt disperați”
  • Senatorul PSD Daniel Zamfir cere închisoare pentru miniștrii care refuză audierile
  • PSD, răspuns pentru Cîțu: „Ne arată că îi este teamă”

El îi face hamsteri, ei vor să-l trimită la pușcărie, dar știi vorba aia – NU SE JIGNESC. Ministrul Cîțu e personaj principal în povestea asta. S-a luat din nou la harță cu pesediștii.

Șeful de la finanțe e supărat că PSD-ul face o lege doar pentru el. Vor să mă trimită la pușcărie – strigă Cîțu. A sărit ca ars la proiectul depus de un senator pe care-l numește Hamsterul lui Dragnea.

Cîțu spune că proiectul lui Daniel Zamfir, care prevede o pedeapsă de 3 ani și jumătate de închisoare pentru miniștrii care nu merg la audierile comisiilor de specialitate din Parlament, este unul cu dedicație.

„Marcel Ciolacu folosește hamsterul lui Dragnea și face lege doar pentru mine. Sunt disperați și încearcă orice doar să scape de mine. (…) Zamfir, campionul legilor respinse la CCR, își pune semnătura pe încă o mizerie“, a scris ministrul finanțelor pe Facebook.

Răspunsul pesediștilor n-a întârziat să apară. „Ne arată că îi este teamă! Nu cred că această lege îl vizează pe Cîțu, ci această lege este de inspirație americană“, a scris șeful interimar al senatului, Cazanciuc, tot pe social media.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN