• Florin Cîțu: „Eu am desființat SIIJ printr-un proiect de lege aprobat în Guvern. Acum este rolul Parlamentului să vină cu cea mai bună soluție, dacă există una”.
  • Florin Cîțu: „UDMR și USR au avut un punct diferit. Cred că putem găsi un element comun aici. Vom reveni săptămâna viitoare”.
  • Florin Cîțu: „Coaliția nu se rupe, ea merge mai departe și este puternică”.

„Lucrurile sunt foarte simple: eu am desființat SIIJ printr-un proiect de lege aprobat în Guvern. Acum este rolul Parlamentului să vina cu cea mai bună soluție, dacă există o soluție mai bună decât ce am făcut noi în ședința de Guvern. În ceea ce mă privește, noi am venit cu o soluție prin care am desființat Secția Specială”, a spus Florin Cîțu.

Florin Cîțu: „Coaliția nu se rupe, Coaliția merge mai departe și este puternică”

„Noi am venit cu o soluție prin care am desființat secția specială. UDMR, USR au un punct diferit. Eu cred că putem găsi un element comun aici. De aceea am cerut ca ședința de ieri să fie suspendată.

Există un grup de lucru, de acolo ar trebui să vină cele mai bune opinii, acolo sunt și de la PNL și de la UDMR și de la USR și vom reveni săptămâna viitoare.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Coaliția nu se rupe. Coaliția merge mai departe și este puternică. Astfel de declarații le înțeleg, suntem politicieni și mai încercăm prin declarații, dar nu se rupe Coaliția”, a mai spus Florin Cîțu.