Florin Cîțu anunță că a trimis demisiile miniștrilor USR PLUS la Cotroceni. Ce avertisment îi transmite lui Ludovic Orban

Sursa: Mediafax Foto

Premierul Florin Cîțu a spus, miercuri, că a trimis la Cotroceni demisiile miniștrilor USR PLUS din Guvern, împreună cu propunerile de interimari care îi vor înlocui.

Am trimis demisiile și propunerile la palatul Cotroceni”, a declarat Florin Cîțu, înainte de ședința conducerii PNL, la sediul de partid.

Acesta a convocat o ședință a Biroului Politic Național al PNL pentru a vota rezoluția ca toți parlamentarii partidului să susțină demersurile Guvernului și „să nu facă vreun demers împotriva propriului guvern indiferent de funcția pe care o au”.

PNL nu face guvern cu PSD. Să fie foarte clar, PNL nu face guvernare cu PSD. Foarte clar vom face acest lucru în interior. Cine face demersuri împotriva propriului guvern se va supune consecințelor propriului statut. Mi se pare bizar să faci demersuri împotriva propriului partid. Orice demers împotriva propriului guvern, este inadmisibil așa ceva”, a mai precizat Cîțu.