Florin Cîțu, apel către români: „Imunizarea este singura cale de a învinge pandemia”

Mesajul lui Cîțu, la 1 milion de oameni vaccinați: „Nu ne putem permite abandonarea măștilor de protecție“ Mediafax Foto
  • Premierul Florin Cîțu face un apel către români să se imunizeze împotriva Covid-19
  • Florin Cîțu: „Este singura cale de a învinge pandemia și de a reveni la o viață apropiată de cea normală”
  • Florin Cîțu: „Obiectivul Guvernului este vaccinarea a peste 10 milioane de oameni în septembrie”

Premierul Florin Cîțu face un apel către români să se imunizeze împotriva Covid-19: „Este singura cale de a învinge pandemia și de a reveni la o viață apropiată de cea normală, până în această vară”.

„Obiectivul Guvernului este vaccinarea a peste 10 milioane de oameni în septembrie. Vom avea suficiente doze de vaccin, vom mai deschide centre noi de vaccinare, trebuie doar ca românii să își dorească sa fie imunizați. Este singura cale de a învinge pandemia și de a reveni la o viață apropiată de cea normală, până în această vară”, scrie pe Facebook Florin Cîțu.

El menționează că „tot timpul” se fac evaluări, împreună cu specialiști, ale efectului restricțiilor: „dar mai întâi să vedem o scădere a numărului de infectări și să mai scadă presiunea pe spitale”.

Magazinele se închid la ora 18.00 și au intrat în vigoare restricții de circulație pentru toată populația începând cu ora 20.00, în localitățile unde rata de incidență este de peste 7,5 la mie.